Malva

Your body’s ability to heal is greater than anyone has permitted you to believe

Wanneer we energetisch werken, werken we met lichaamsgerichte behandelingen zoals die zijn overgedragen in de opleiding voor Malvatherapie. Daarbij werken we vanuit een holistisch perspectief waarbij we kijken naar jou als persoon, de klachten en ongemakken in het lichaam en de gedachten en gevoelens die er zijn en de context waarbinnen je leeft.

Het doel van de behandelingen is het opheffen van blokkades en het in balans brengen van het energetisch systeem. Daarbij wordt, naast coachende gesprekken, gewerkt op de energiesystemen van het lichaam, waaronder de meridianen, de aura en de chakra’s. Tijdens de behandeling is er sprake van een overdracht van energie. Soms maken we daarbij gebruik van kristallen, de kosmische schijf of de ankh. Door het in balans brengen van lichaam en geest zal er ook iets worden toegevoegd aan je bewustzijn.

Om een duidelijker beeld te krijgen van energetische behandelingen en Malvatherapie kun je onderstaande video bekijken.

Malvatherapie wordt aanvullend op de reguliere geneeskunde ingezet bij een groot aantal uiteenlopende klachten, variërend van stressgerelateerde klachten, astma, eczeem en psychische klachten tot schildklierproblemen, darmklachten en ontstekingen.